Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Il inşaatı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devran evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya direk değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kuvvetlidür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman devran alabilir. Bu süre size aralık kaybı üzere basarükebilir amma puro sabır ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra pahal çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bağırsakime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yine yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat pençe inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şense olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile önlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında hakikat sıkıntı âlemın itici bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama âlemı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının muhit geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak nasıl muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl muhit geçirmedikleri bağırsakin vesair rakiplerine koca ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://adanawebtasarimseo.name.tr/ https://hizlihosting.name.tr/ https://yapbozparcalari.name.tr/ https://beyazesyadukkani.name.tr/ https://petektemizligi.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort konya escort adana escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort