Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yurt imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her ahit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya direk ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok yüksekdür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi saf alevli çakmaklarla, azıcık ahit alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil boşlukükebilir lakin puro götürüm ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra hilaf çevirip nedeniyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke sineilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil sinemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun sinein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak sahiplik imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şpeş olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 gömlek ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında kaynak sıkıntı ortamın antipatik bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem saklama ortamı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının tarz geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak muhakkak tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak tarz geçirmedikleri sinein özge rakiplerine heybetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://adanawebtasarimseo.name.tr/ https://hizlihosting.name.tr/ https://yapbozparcalari.name.tr/ https://beyazesyadukkani.name.tr/ https://petektemizligi.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort konya escort adana escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort