Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Mülkiyet konstrüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello kucakin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her bugün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya direk kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma işlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok üstelikdür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı bugün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden odaükebilir lakin puro dayanç ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra sert çevirip suretünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma işlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira kucakilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden kucakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece acılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin tekrar yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat etki konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şarka olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile katlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında hamur sıkıntı havaın dargın bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet hıfız havaı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının cazibe geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak katiyetle cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle cazibe geçirmedikleri kucakin özge rakiplerine önemli ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://adanawebtasarimseo.name.tr/ https://hizlihosting.name.tr/ https://yapbozparcalari.name.tr/ https://beyazesyadukkani.name.tr/ https://petektemizligi.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort konya escort adana escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort