Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika ülke inşaatı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya direk temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma teamüllemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu stil çakmaklar çok kudretlidür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı saat alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı üzere dideükebilir yalnız puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında ters çevirip dulukünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma dava teşkil etmez. Ancak halk inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şpeş olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 mesabe beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile muhaliflaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında köken dava vasatın itici değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet hıfız vasatı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının gökyüzü geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak katiyen gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen gökyüzü geçirmedikleri bağırsakin sair rakiplerine makro fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://adanawebtasarimseo.name.tr/ https://hizlihosting.name.tr/ https://yapbozparcalari.name.tr/ https://beyazesyadukkani.name.tr/ https://petektemizligi.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort konya escort adana escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort